A Te Életed, a Te Biztonságod!

A Felelősség a Tiéd is! Dönts Tudatosan!

Családom Biztonsága 2.0

  

Aegon Libra Universo


Az új generációs kockázati életbiztosítás  

 


Az életbiztosításokról általánosságban:

 

Tapasztalataim szerint az életbiztosítások fogalma az utóbbi években erősen „besározódott”, éppen ezért elengedhetetlen, hogy legelőször különbséget tegyünk:

 

A nem várt esemény (a biztosított bármely okú halálának) bekövetkezése esetén valós anyagi védelmet nyújtó kockázati életbiztosítás illetve,


A napjainkban „divatossá vált és elterjedt” úgynevezett befektetéshez kötött életbiztosítások más néven „unit linked” biztosítások között.


Mindkettőt életbiztosításnak hívják ugyan ezzel szemben a szó eredeti értelmében biztosításként a kockázati életbiztosítás szolgál csupán!

 

Miért fontos életbiztosítással rendelkeznünk?         

 

Amennyiben családban élünk, és/vagy a mi jövedelmünk rendszeresen hozzájárul mások életviteléhez, elengedhetetlen, hogy biztosítani tudjuk a legrosszabb, nem várt esemény bekövetkezése esetén is, hogy a tőlünk függő személyek létfenntartása ne kerüljön veszélybe!

 

Ha esetleg egy nem várt tragikus baleset, és/vagy egy váratlan súlyos betegség miatt elhalálozol, az egyet jelent azzal, hogy a család teljes pénzügyi életét új alapokra kell helyezni, mely az egész család jövőjét teljesen más pályára állíthatja!


Mit nyújt egy hagyományos kockázati életbiztosítás?

 

A kockázati életbiztosítás esetében az elv egyszerű: Az általad vállalt díj ellenében a biztosító arra vállal kötelezettséget, hogy ha a biztosított/Te a biztosítás időtartamán belül bármely okból meghalsz, akkor az általad meghatározott személy, azaz a kedvezményezett részére a Biztosító az általad meghatározott biztosítási összeget azonnal kifizeti!

 

Abban az esetben, ha nem történik haláleset, akkor a biztosítás kifizetés nélkül automatikusan megszűnik, mivel megtakarítást nem tartalmaz, a fizetett díj kizárólag az úgynevezett kockázati díjakból áll.

 

Melyek a kockázati életbiztosítás legfontosabb előnyei?


Anyagi biztonságot teremthetsz a szeretteid számára, a magas biztosítási összegeknek köszönhetően, amelyet a Biztosító szükség esetén azonnal rendelkezésre bocsájt.


Nem része a hagyatéki eljárásnak, így szükség esetén az általad megjelölt kedvezményezettek, rendkívül gyorsan és öröklési illetékmentesen azonnal hozzájuthatnak!


Az életbiztosítás keretében a Biztosító egy teljesen ingyenes orvosi vizsgálatot hajt végre számodra, így tisztában lehetsz az egészségügyi helyzeteddel is!

 

A kockázati életbiztosítások szolgáltatásaihoz (kifizetéseihez) minden esetben 100 %-os adó és járulék, továbbá örökösödési illeték mentesen férhetsz hozzá!

 

Mi a Libra Universo Életbiztosítás fő újdonsága?

 

Az AEGON Libra Universo  életbiztosítása egy úgynevezett hagyományos életbiztosítás, amelynek legfőbb újdonsága a hagyományos életbiztosítások piacán egyrészt, hogy valós és komoly összegű (minimum 5 millió forintos) biztosítási védelmet nyújt, (nem lehet elbagatelizálni a biztosítási összeget) másrészt, amennyiben a biztosított a szerződés tartamát túléli, a szabályzatban jelzett feltételek teljesülése esetén a lejárati kedvezményezett megkapja az utolsó éves díj és az 5 évvel csökkentett, években kifejezett tartam szorzatának összegét.


Egyszerűbben fogalmazva, az első öt éven túl befizetett biztosítási díjat lejáratkor teljes egészében visszakapod, sőt az indexálás (értékkövetés) elfogadása esetén még többet is.

 

Ezzel az újítással egy olyan, egyedülálló hagyományos életbiztosítást vezettek be, amelyben a biztosítási időtartam alatt befizetett díj nagy része nem vész el, mivel azt az AEGON a tartam végén garantáltan visszatéríti!


Másrészt, lényegében új frontot nyitott a hazai hagyományos életbiztosítási piacon, hiszen immár képes felvenni a versenyt bármely befektetési típusú termékekkel, hisz kvázi tőke- és hozamgaranciát nyújt, miközben a komoly életbiztosítási védelemről sem kell lemondani!

 

 Személyre szóló ajánlatért keressél bizalommal elérhetőségim bármelyikén!


Életbiztosítási Ajánlat Kérése

Neved illetve e-mail címed:
Születési Dátumod:
Szükséges biztosítási összeg nagysága (millió ft):
Az Életbiztosítás tartama ("futamideje"):
Dohányzol?:

Egyéb információ: