A Te Életed, a Te Biztonságod!

A Felelősség a Tiéd is! Dönts Tudatosan!

Családom Biztonsága

 

Családod tudatos védelmére a legjobb döntés


a kockázati életbiztosítás!

  

Azt gondolom, hogy a jövőben az úgynevezett unit linked életbiztosítások térnyerése visszaszorul (elsősorban a bizalom elvesztése, illetve a magas költségszerkezet miatt), és a jövőben a hagyományos kockázati életbiztosítások felé fog terelődni a piac!

 

Mindenekelőtt az életbiztosításokról általánosságban!

 


Tapasztalataim szerint az életbiztosítások fogalma az utóbbi években erősen „besározódott”, éppen ezért elengedhetetlen, hogy legelőször különbséget tegyünk:

 

A nem várt esemény (a biztosított bármely okú halálának) bekövetkezése esetén valós anyagi védelmet nyújtó kockázati életbiztosítás illetve,

 

A napjainkban divatossá vált és elterjedt befektetéshez kötött életbiztosítások, más néven unit linked biztosítások között.

 

Mindkettőt életbiztosításnak hívják, ezzel szemben a szó eredeti értelmében biztosításként a kockázati életbiztosítás szolgál csupán!

 

Miért fontos kockázati életbiztosítással rendelkeznünk?


Amennyiben családban élünk, és/vagy a mi jövedelmünk rendszeresen hozzájárul mások életviteléhez, elengedhetetlen, hogy biztosítani tudjuk a legrosszabb, nem várt esemény bekövetkezése esetén is, hogy a tőlünk függő személyek létfenntartása ne kerüljön veszélybe!

 

Ha esetleg egy nem várt tragikus baleset, és/vagy egy váratlan súlyos betegség miatt elhalálozol, az egyet jelent azzal, hogy a család teljes pénzügyi életét új alapokra kell helyezni, mely az egész család jövőjét teljesen más pályára állíthatja!

 

 

Pontosan mit nyújt egy kockázati életbiztosítás?A kockázati életbiztosítás esetében az elv egyszerű:Az általad vállalt díj ellenében a biztosító arra vállal kötelezettséget, hogy ha a biztosított/Te a biztosítás időtartamán belül bármely okból meghalsz, akkor az általad meghatározott személy, azaz a kedvezményezett részére a biztosító az általad meghatározott biztosítási összeget azonnal kifizeti!

 

 

Abban az esetben, amennyiben nem történik haláleset, akkor a biztosítás kifizetés nélkül automatikusan megszűnik, mivel megtakarítási díjrészt nem tartalmaz, a fizetett díj kizárólag az úgynevezett kockázati díjból áll.

 

 

Melyek a kockázati életbiztosítás legfontosabb előnyei?Anyagi biztonságot teremthetsz a szeretteid számára, a választott magas biztosítási összegeknek köszönhetően!

 

A kockázati életbiztosítás szolgáltatásához (kifizetéseihez) bármiféle adó- és járulékmentesen férhetsz hozzá!

 

Nem része a hagyatéki eljárásnak, így szükség esetén a kedvezményezettek rendkívül gyorsan és öröklési illetékmentesen azonnal hozzájuthatnak!

 

Az életbiztosítás keretében a Biztosító a saját költségére egy számodra teljesen ingyenes orvosi vizsgálatot hajt végre, így tisztában lehetsz az egészségügyi helyzeteddel is!
  

 

A DíjaÉrdemes tudni, hogy ennél a termékcsoportnál a biztosító az árat egyedileg, a kor illetve az egészségi állapottól függően súlyozva állapítja meg!

 

 

Személyre szóló ajánlatért keressél bizalommal elérhetőségim bármelyikén!

 

kockazati-eletbiztositas-bemutato.pdf

kiegeszito-biztositasok-tablazat.png

hasznos-tanacsok-es-tevhitek-eletbiztositasokhoz.docx

visszater-a-retro-cseb-.docx

Életbiztosítási Ajánlat Kérése

Neved illetve e-mail címed:
Születési Dátumod:
Szükséges biztosítási összeg nagysága (millió ft):
Az Életbiztosítás tartama ("futamideje"):
Dohányzol?:

Egyéb információ: