A Te Életed, a Te Biztonságod!

A Felelősség a Tiéd is! Dönts Tudatosan!

Otthonom


Lakásbiztosítást tudatosan!


Magyarországon a lakások biztosítási lefedettsége európai viszonylatban jónak mondható, a 4,3 millió ingatlanból  3,1 millió rendelkezik valamilyen szintű biztosítással ez hozzávetőleg  70 % -os lefedettséget jelent, és ha figyelembe vesszük, hogy sok ingatlan üresen áll vagy valamilyen okból nem biztosítható ez a szám még figyelemre méltóbb!

 

A probléma azzal lehet, hogy a lakásbiztosítások többsége korszerűtlen, illetve nem nyújtanak megfelelő és valós védelmet, ami sajnos csak egy esetleges káreseményt követően derül ki.

 

Elengedhetetlen tehát, hogy a lakásbiztosításunkat időként (2-3) évente nézessük át egy hozzáértővel, továbbá böngésszük át a piaci újdonságokat, illetve az árakat is!

 

Tudni érdemes hogy, a versenynek köszönhetően az elmúlt években az árak reálértéken stagnálnak, sőt inkább csökkenek, a szolgáltatások száma és minősége viszont meredeken emelkedik!

 

A modern lakásbiztosítási módozatok már számos olyan újfatjta káreseményre is kiterjednek, amelyek a régebbi szerződésekben egyáltalán nem voltak megtalálhatóak!


Ráadásul én úgy látom, hogy  az évek óta tapasztalható gyilkos árverseny, a kötelező biztosítási piachoz hasonlóan lassan itt is végett fog, végett kell érnie, mivel egyrészt már nincs hova csökkenteni a díjakat, amennyiben egy táraság minőség szolgáltatást szeretne nyújtani, másrészt a biztosítókank is az az érdeke, hogy megfelelő színvonalú szolgáltatás nyújtása mellett díjbevétel emelkedést érjenek el.


Éppen ezért véleményem szerint a lakásbiztosítási piacon, a versenytársakétól eltérő, egyedi, és újfajta biztosítási konstrukciók kialakítása várható, melynek köszönhetően a minőségi szolgáltatás nyújtotta pozítiv ügyfélélmény elérése, válik hangsúlyossá, amely segít a biztosításokba vetett hit és bizalom megerősítésében is.


Szánj lakásbiztosításod áttekintésére néhány percet, így nagymértékben csökkentheted a kellemetlen meglepetéseket egy esetleges káresemény során, ugyanis a megfelelő színvonalú kárrendezés alapja, a jól megkötött biztosítási szerződés.

  

Figyelmedbe ajánlom:

aprobetuk-helyett-pontosan-mikor-fizet-a-biztosito.docx

lszb-biztositasi-esemenyek-reszletezese.pdf


Hasznos Cikkek és Tanácsok


10-eves-lakasbiztositasok-most-erdemes-ellenorizni-oket-1-.docx

igy-lehet-olcsobb-a-lakasbiztositasa-.docx

keszuljunk-fel-az-esetleges-karokra-.docx

igy-vedd-az-otthonod.docx

 

Lakásbiztosítási Ajánlat Kérése

Neved illetve e-mail címed *:
Ingatlan írányítószáma *:
Ingatlan építési éve *:
Lakáscélú helységek hasznos alapterületete *:
Nem lakásscélú helység alapterülete(pince-garázs-kazánház) *:
Szerződő/Biztosított Születési Éve *:
Díjfizetés módja illetve gyakorisága *:
Egyéb Igény/Kérés *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!